Sarind

Daca te visezi sarind inseamna succes pe toate planurile, vei avea izbande profesionale si totul pare ca-ti va reusi in viitor. Poate insemna castiguri, afaceri prospere, avansare, promovare la locul de munca sau castiguri salariale mai mari, e posibil sa primesti o mostenire. Poate semnifica dorinta de a obtine ceva mai bun pentru viata ta, sa-ti imbunatatesti traiul, viata, sa ti-o faci mai usoara.

Daca te visezi sarind peste o groapa inseamna ca vei reusi sa depasesti obstacolele, greutatile pe care le traversezi.

Daca te visezi sarind peste un gard inseamna ca vei reusi sa faci ceva ce parea imposibil de facut sau sa termini ceea ce incepusei mai demult., vei depasi greutatile actuale.

Daca visezi ca vezi un schior care sare cu schiurile inseamna sanatate, forta, putere si energie mai multe, bogatie, belsug, mari castiguri financiare, materiale.

Daca visezi o broasca sarind inseamna castiguri financiare, e posibil sa primesti o mostenire la care nu te asteptai, de la cineva care nu iti este foarte aproape.

Daca visezi un cal sarind inseamna pericole multe in viitor.

Daca te visezi sarind cu parasuta inseamna stima de sine crescuta, incredere in fortele proprii, noroc, succes.

Daca visezi ca vezi o maimuta sarind inseamna informatii noi sau vesti bune pe care le vei primi de la cei din familie.

Daca visezi ca faci sarituri peste un gard sau altceva mai inalt inseamna ca vei depasi obstacolele care iti vor aparea in cale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here