Daca visezi saracie sau lipsuri  inseamna in general ca nu vei ajunge sa-ti vezi visele implinite, planurile tale nu vor avea rezultatul asteptrat, dar si nevoia ta acuta de finante. Esti nefericita, neimplinita, dar cel mai important nemultumita. Nu gasesti nimic care sa-ti placa sau care sa te relaxeze. Mai poate fi vorba despre curajul de a da piept greutatilor, sa iesi putin din zona ta de confort, sa te opui anumitor decizii sau anumitor persoane. Poate fi vorba despre altruism.

Daca te visezi saraca inseamna ca ai anumite nevoi, poate unele din ele nestiute.

Daca visezi persoane sarace sau o singura persoana care este la nevoie inseamna griji, temeri. Acestea pot fi despre bani, afaceri, planuri pe care nu stii foarte bine sa le continui. Daca ai contracte de incheiat in aceasta perioada ar fi bine sa amani sau sa iei pe cineva de incredere cu tine. Mai poate fi vorba si despre primirea unei mosteniri, din care insa nu prea vei avea mari castiguri, mai mult vei avea datorii, daca o vei accepta. Va fi o perioada foarte tulbure in viata ta. Prudenta, precautia ar trebui sa fie cuvintele de ordine. Fii suspicioasa, ai toate motivele!

Daca te visezi saraca si imbracata saracacios inseamna esuarea in afaceri, e posibil sa ramai fara job.

Daca visezi o ruda saraca sau saracind inseamna ca vei avea castiguri de bani in viitor.

Daca visezi ca vezi saracie in jurul tau, fara ca tu sa fii saraca inseamna ca vei produce pagube materiale sau ca vei suferi pagube materiale considerabile.

Daca visezi ca vezi un sarac mergand pe strada inseamna ca vei lua parte la certuri destuld e ample care se vor stinge foarte greu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.