Daca visezi sanie inseamna o imagine copilaroasa pe care ti-ai creat-o, dai dovada chiar de infantilism in unele situatii. Ii enervezi de multe ori pe cei din jur cu atitudinea ta, toti sunt preaocupati de ceva serios, tu doar sa te joci, glumesti, nu esti atenta, esti pusa pe sotii mai tot timpul. Poate inseamna si bucurii pe care le vei avea. Mai poate fi vorba despre o calatorie lunga, dar si pacea pe care o simti in familie. Mai poate fi vorba despre lipsa rautatilor fata de oameni, bunatatea ta, fata de acestia. Dar poate inseamna o atitudine inselatoare din partea unei persoane, asadar atentie sporita la cei din jur.

Daca visezi ca te dai cu sania inseamna ca vei merge la o gramada de activitati propuse in cadrul comunitatii, vei fi foarte fericita cu aceasta participare, vei avea rezultate bune.

Daca visezi ca ai o sanie inseamna ca ai putere sa depasesti obstacolele pe care le intampini, iesi de fiecare data mai puternica din orice situatie neplacuta.

Daca visezi ca mergi pe un drum cu o sanie inseamna ca vei face o calatorie lunga, pentru o perioada lunga de timp, ce se va termina cu bine.

Daca visezi ca te ajuti de o sanie sa inaintezi, insa inaintarea se face greoi, incet inseamna ca vei avea parte de izbande, reusite.

Daca visezi ca desi te dai cu sania la vale, aceasta se opreste inseamna ca anumite secrete pe care le tii ascunse de mult timp vor iesi la suprafata, oamenii le vor afla, iar acest lucru va face sa te certi cu multe persoane, poate chiar sa te desparti de iubitul tau.

Daca visezi ca te dai pe o sanie alaturi de o alta persoana inseamna ca reciproc va veti adresa cuvinte grele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here