Daca visezi salata inseamna boala, e posibil sa ai parte de o perioada mai grea din punct de vedere al sanatatii. Poate fi vorba si de tulburari psihice sau doar despre emotii foarte puternice. Putina atentie la ceea ce mananci nu ar strica, fii putin mai ponderata. Acelasi risc exista si pentru cei din familia ta. Oricum este vorba despre boli fara urmari grave, te vei insanatosi destul de repede. Ar fi bine sa vizitezi un medic, totusi. Mai inseamna suparari, tristete din partea iubitului tau. Pe plan profesional esti foarte conexata, ai parte de rezultate foarte bune, chiar vei fi avansata la job, vei avea parte  de respectul si aprecierea celor din jurul tau, motiv pentru care vei avea relatii foarte stranse cu colegii de serviciu, indiferent de nationalitatea acestora, vei fi remunerata regeste, vei avea parte de multe castiguri.

Daca visezi ca mananci salata inseamna invitatii la petrecere pe care le vei onora, insa nu te vei simti foarte bine, nu esti confortabila cu acel mediu. Vei avea parte de o sanatate robusta.

Daca visezi ca sadesti salata inseamna inseamna ca cineva are nevoie de ajutorul tau, sprijin pe care va trebui sa i-l acorzi nemijlocit, poate va trebui sa faci ceva demersuri pe la diverse autoritati pentru ca acelei persoane sa-i fie bine. Acea persoana care are nevoie de sprijinul tau este o persoana saraca, fara putere de decizie, usor de manipulat de catre altii.

Daca visezi ca amesteci intr-o salata mai multe ingrediente, inclusiv salata verde, dupa ce ai taiat toate legumele, inseamna ca ai relatii de colegialitate exceptionale cu cei de la serviciu.

Daca visezi o salata doar din legume inseamna sanatate, o stare emotionala foarte buna.

Daca visezi ca mananci salata preparata inseamna speranta, fericire, pace atentie insa la oamenii din jurul tau care nu intotdeauna iti vor binele si incearca de multe ori sa te abata de la planurile tale. Trebuie doar sa-ti vezi interesul.

Daca visezi ca privesti un camp plin cu salata inseamna ca nu esti deloc prietenoasa, sociabila, oamenii din jur nu te plac, incearca sa evite relatiile cu tine.

Daca visezic a mananci salata ca si garnitura inseamna lipsa de personalitate, dualitate, usor de manipulat, vei face in general lucruri pe care mai tarziu le vei regreta.

Daca esti fata si visezi ca mananci salata verde ca si garnitura inseamna desfrau, o viata agitata, o reputatie stirbita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here