Cei nascuti sub acest semn zodiacal au o fire vioaie, sunt sinceri, iubitori de natura, orientati in permanenta catre ideal. Sagetatorul este un semn de foc dar in acelas timp este cea mai cumpatata zodie din acest grup. Sagetatorii sunt persoane generoase, loiale, ambitioase, miloase, spontane si au un caracter puternic. Cei nascuti in aceasta zodie adora sa calatoreasca, sau cel putin sa faca miscare regulat, altfel viata lor va fii un chin. Este important mediul si anturajul Sagetatorilor, acest lucru va determina calea lor in viata. Datorita unei dorinte permanente de miscare si au unui gust de viata foarte dezvoltat, nativii aceste zodii pot exagera uneori cu distractiile sau jocurile de noroc. Daca au un anturaj potrivit sagetatorii pot realiza lucruri marete. Cea mai importanta calitate a lor este sinceritatea si cel mai mare defect este superficialitatea.

Caracterul nativilor din zodia Sagetator

Au un caracter indraznet, iubesc si chiar cauta riscul, sunt inteligenti, nu se dau usor batuti. Sunt fideli atat in cuplu cat si ca prieteni, te poti baza pe ajutorul lor in caz de nevoie. Actiunea lor se va indrepta tot timpul catre dificultatile care le apar in cale, nicidecum  catre concurenta.

Dragoste

Sunt parteneri foarte activi si dinamici, fideli si inepuizabili. In opinia Sagetatorului dragostea este una dintre cele mai importante placeri ale vietii. In cuplu sexul are un rol foarte important, stand la baza echilibrului relatiei. Avand o mare afinitate catre calatorii Sagetatorul are sansa unor noi surse de aventura, dar niciodata nu va depasi masura. Totusi, poseda un anumit discernamant, in sensul ca este constient ca nu tot ce zboara se si mananca.

Culorile zodiei Sagetator

Culoarea aceste zodii este cea purpuriul, o culoare regala care simbolizeaza intelepciunea, demnitatea, chiar si o anumita superioritate. Dar in acelas timp simbolizeaza dreptatea si rabdarea. In vestimentatie este recomandata o nuanta mai deschisa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.