Daca visezi o sacosa semnifica multe intrigi, barfe tesute pe seama ta. Multi din oamenii din jurul tau nu te mai accepta deloc, sunt foarte vocali in ceea ce te priveste. Toti acestia vor sa-ti faca rau, cu orice chip.

Daca visezi ca tu cari o sacosa inseamna multe compromisuri pe care urmeaza sa le faci in viata ta. Vei avea multe greutati pe care va trebui sa le depasesti de dragul celor care te pretuiesc si te respecta. Chiar si daca scopul pentru care alegi sa te ambitionezi este pentru a demonstra cuiva ca esti mai bun, tot va fi bine si vei reusi sa ajungi la liman. Trebuie insa sa stii ca doar daca depui suflet si o faci cu toata inima vei reusi sa duci la bun sfarsit toate proiectele pe care le ai in prezent.

Daca visezi o sacosa goala inseamna ca exista persoane care sunt impotriva ta, cor sa-ti distruga renumele, te barfesc.

Daca visezi o sacosa plina inseamna ca esti suficient de abila care te ajuta  sa iti ascunzi sentimentele fata de cei din jurul tau si uneori asta te ajuta foarte mult, iti conserva puterile pe care le ai. Mai poate fi vorba despre ura pe care altii o resimt fata de tine.

Daca visezi ca iti pierzi sacosa inseamna ca ai unele secrete pe care ar trebui sa le povestresti cuiva in care ai incredere. Te va ajuta foarte mult sa te eliberezi de starea in care traiesti in prezent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here