Daca visezi ca rupi ceva, nici nu conteaza ce anume, inseamna in general ghinion, o sanatate precara, neputinta de a ramane in relatii de prietenie, iti alungi prietenii pe care cu greu ti i-ai facut, iar singur nu ai prea multe sanse de reusite. Daca visezi ca ti s-a rupt ceva inseamna ca regresezi pe toate planurile, personal, profesional, social.

Daca visezi ca rupi un caiet inseamna certuri cu iubitul tau, fara motive importante, vei avea tot felul de dispute care mai de care mai serioase, nu intotdeauna insa se vor termina cu bine. Vei avea destul de mult de pierdut.

Daca visezi ca rupi o carte inseamna temeri, framantari interioare, nelinisti din diverse motive.

Daca visezi ca rupi un evantai inseamna neliniste, multe certuri, dispute, scandal in familie.

Daca visezi ca rupi lanturi inseamna ca vei reusi sa depasesti obstacole, vei ajunge in cele din urma la liman, vei depasi perioada grea pe care o traversezi si in sfarsit apare soarele si pe strada ta, vei incepe o perioada linistita, frumoasa, cu multa intelegere, voie buna in casa. Poate semnifica insa un deces in familie.

Daca visezi ca iti rupi ciorapii inseamna neimplicare, nepasare, oamenii nu prea conteaza pentru tine, nu esti atrasa de nimeni in prezent.

Daca visezi ca-ti rupi coloana inseamna o duci o viata iluzorie, vise desarte, nimic din ce-ti doresti, visezi nu se indeplineste.

Daca visezi ca rupi un cal inseamna adaptabilitate, poti comunica pe orice tema cu orcine, iti faci foarte usor prieteni.

Daca visezic a rupi un covor inseamna ca depasesti obstacole dificile in viata ta, desi nu erai foarte increzatoare.

Daca visezi ca rupi coada unei greble inseamna ca esti introvertita, timida, rusinoasa.

Daca visezi ca ti se rupe o fusta in timp ce o porti inseamna ca te-ai angrenat in relatii obositoare, cu oameni care nu prea merita, trebuie sa-ti faci curatenie in ganduri, in relatiile pe care le ai si care s-au dovedit a fi toxice.

Daca visezi ca porti haine rupte inseamna ca secrete de-ale tale pe care ai tot incercat sa le tii ascunse ies la iveala unul cate unul sau poate fi vorba si despre secrete ale altora pe care tu le afli, insa descoperirile tale in loc sa te faca fericita, iti provoaca multa nefericire.

Daca visezi ca esti imbracata cu haine rupte inseamna ca faptele urate pe care le-ai facut in trecut au ajuns la scadenta, vei plati cu varf si indesat pentrua acestea.

Daca visezi ca rupi o lopata inseamna ca nu reusesti sa avansezi orice ai face, esti dezorientata, nu prea stii incotro s-o iei.

Daca visezi ca rupi o bucata de hartie inseamna pierderi financiare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.