Daca visezi rugina, in general, poate fi vorba despre anxietate, anumite depresii care in ultima perioada de timp din viata ta si-au cam pus amprenta pe viata ta. Mai poate fi vorba despre multe eforturi pe care le faci pentru a obtine orice, chiar si pentru lucruri in care nu ar fi trebuit. Mai poate fi vorba si despre anunmite pierderi materiale sau umane. Mai semnifica neglijenta, in general, chiar si de sine. Nu ai gasit resurse sa te ocupi si de tine. Acum trebuie sa te preocupe viata ta, cum sa faci sa ti-o imbunatatesti.

Daca visezi un autovehicul ruginit inseamna ca in preznet ai o atitudine necorespunzatoare fata de ceilalti, emani energii negative, iar oamenii din jurul tau simt asta, se feresc de tine. Incearca sa faci ceva, sa fii mai energic, sa traiesti in prezent.

Daca visezi obiecte ruginite inseamna neputinta de a iubi, de a fi fericit.

Daca visezi orice metal ruginit inseamna ca esti o prsoana foarte puternica, stabila, ii influentezi in bine pe ceialalti. Daca metalul are doar putina rugina poate fi vorba despre invidie pe care o arati tu.

Daca visezi rugina pe un obiect vestimentar inseamna ca vei renunta la ceva sau cineva intr-un moment de impas, ceea ce se dovedeste a fi cea mai buna alegere. Mai poate fi vorba despre musafiri asteptati sau neasteptati, oricum pregateste-te!

Daca visezi ca te chinuiesti sa scoti pete de rugina inseamna ca traversezi o perioada obositoare, in care ai depus mult efort.

Daca visezi unghii ruginite ai grija de sanatatea ta, odihneste-te, fa-ti cateva controale urgente. Toate acestea te vor putea ajuta sa previi o eventuala boala mai grava.

Daca visezi un cui ruginit inseamna multe griji, multe greutati mari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.