Daca visezi un roi inseamna  ca in general vei avea parte de anumite certuri cu iubitul tau, vei avea parte de o relatie tensionata cu acesta, te vor supara multe la el si veti ajunge chiar sa va despartiti. Daca visezi un roi de muste inseamna pericole, tristete reiesite mai ales in relatia cu iubitul tau.

Dar vei avea si multe greutati la job, multe neintelegeri si ceva proiecte nereusite. Vei avea dispute cu multe persoane din jurul tau, te simti mintita si in general, intuitia ta nu prea te-a parasit pana acum. Asadar intr-o proportie destul de mare acestia te barfesc, iti vor raul, nu mai ai deloc incredere in acestia.

Daca visezi un roi de albine care roieste pe langa un stup de albine sau le vezi in perioada in care fac miere inseamna un viitor frumos, vei avea parte in viitor de multe bucurii si satisfactii la job, relatia cu iubitul tau va inflori, vei avea parte de multa intelegere, vei avea parte de multe impliniri, te vei imbogati, nu vei avea nevoie de nimic in plus fata de ce ai in prezent.

Dar fii putin mai prudenta la oameni, situatii, astfel incat sa nu fii luata pe nepregatite, vestile sa nu te ia prin surprindere. Vor fi multe impliniri si satisfactii si din punct de vedere al familiei, al rudelor, totul pare sa fie asezat si din acest punct de vedere. In general, este vorba despre mult noroc, despre iubire venita din toate partile, despre multa veselie si buna intelegere.

Daca visezi un roi de albine care bazaie pe la urechile tale, te inconjoara inseamna un viitor stralucit, noroc, dragoste si reusite.

Daca visezi ca te ataca un roi de albine inseamna ca nu detii controlul, ar fi bine sa verifici anumite aspecte care te impacteaza.

Daca visezi un roi de viespi inseamna ca ai o relatie sigura, o casa in care optimismul si fericirea sunt cuvinte de ordine.

Daca visezi ca vezi un roi de viespi zburand inseamna barfe, dispret din partea celorlalti.

Daca visezi ca vezi un roi de viespi inseamna oameni care-ti vor raul in jur.

Daca visezi un roi de vispi care-ti bazaie la urechi inseamna mai multa determinare in a-ti atinge scopurile, de a-ti apara proprietatea.

Daca visezi ca omori un roi de viespi inseamna fericire de lunga durata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.