Daca visezi un robinet semnifica posibilitatea ta de a te mula pe oameni, actiuni. Esti cameleonica, cu o incredibila posibilitate de adaptare. Esti o persoana in care emotiile au un rol important.

Daca visezi ca nu poti invarti un robinet inseamna autocontrol. Acesta este prezent in tot ce faci. A fost o mare calitate de-ale tale intotdeauna. Te-a ajutat deseori in viata ta, ai facut multe alegeri bune si datorita echilibrului tau.

Daca visezi apa curgand de la un robinet inseamna ca vei avea parte de o perioada foarte buna in care vei castiga sume considerabile, iti vei deschite un mic buseiness.

Daca visezi ca te uiti la un robinet inchis inseamna ca nu esti prea darnica, oricum cei din jurul tau te-au perceput intotdeauna ca fiind zgarcita, nu-ti place sa daruiesti, sa oferi cuiva orice. Aceste actiuni, de cele mai multe ori, ti-au atras antipatia celorlalti.

Daca visezi un robinet nou inseamna iubire, inseamna noi relatii la inceput, bucuria de a trai, multa fericire.

Daca visezi un robinet stricat sau rupt inseamna ca mai mult ca oricand trebuie sa inveti ca toate secretele pe care le-ai aflat, indiferent de sursa, trebuie protejate, va trebui sa fii ca si pana acum discreta. In sens contrar, multa nefericire te va astepta, ghinioanele se vor tine lant de tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.