Daca visezi ca esti respinsa cu privire la ceva inseamna ca in realitate vei avea o viata foarte frumaosa din punct de vedere sentimental, vei avea o dragoste adevarata, o iubire sincera dar si un drum destul de abrupt pe care trebuie sa-l parcurigi.

Daca te visezi respinsa de iubitul tau cu privire la o dorinta de-ale tale inseamna ca ideile tale in afaceri sunt foarte bune, vei prospera, vei avea castiguri importante.

Daca visezi ca ca respingi pe cineva inseamna deceptii, dezamagiri pe care ti le va crea o persoana din jur, mai poate fi vorba despre tradare. Este posibila sa asisti la o intalnire regizata, pe care nu o intelegi si din care vei avea numai de pierdut.

Daca visezi ca esti respinsa la un examen pe care in realitate l-ai luat inseamna temeri, griji fata de anumite intalniri sau poate chiar de o negociere la care trebuie sa participi si pe care nu prea stii cum s-o abordezi. Poate fi vorba despre persoane in prezenta carora nu te simti confortabil, te domina sau chiar te manipuleaza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here