Daca visezi un pumnal semnifica agresivitate, uneori dusa la extrem sau defensivitate. Asadar, nu exista nuante in ceea ce te priveste. Poate fi vorba despre sexualitatea ta, latura masculina o domina pe cea feminina.

In viitorul apropiat recomandam sa nu te certi cu cineva, sa eviti divergentele de orice fel, mai ales cu persoanele care nu-ti sunt foarte apropiate. Poate fi vorba despre incapatanarea si orgoliul tau nelimitate. Ai mare grija, fii cumpatata, e o perioada dificila pe care o traversezi. Fara o buna organizare, se va duce pe apa sambetei toata agoniseala ta.

Daca te visezi atacand pe cineva cu un pumnal inseamna fuga de responsabilitate, incercare de a parea altcineva decat esti in realitate, incerci cu disperare sa-ti opresti anumite sentimente, actiuni care pot parea hilate pentru ceilalti si care ar putea schimba perceptia celorlalti despre tine. Acest vis poate fi interpretat ca fiind o victorie a unor batalii duse pe mai multe fronturi.

Daca te visezi injunghiat de un pumnal inseamna slabiciune, nu esti suficient de puternica pentru a rezista tentatiilor. Poate fi vorba despre daruri neasteptate.

Daca visezi o persoana injunghiata de cineva cu un pumnal inseamna ca cei din jurul tau ce plac din ce in ce mai mult, esti o voce luata in seama deseori. In ultima perioada de timp ai reusit sa castigi de partea ta multe persoane care nu credeau in tine deloc. Ti-au devenit chiar apropiate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here