Prune in vis ar putea fi un semnal de alarma in ceea ce priveste mandria ta, comportamentul pe care-l ai fata de cei din jurul tau. Recomandarea mea este sa ai mai multa grija, respect si consideratie, o mai buna intelegere ale oamenilor la care tii. Poate insemna si dorinta ta de a te face remarcata cu orice pret, trecand peste oamenii din jurul tau.

Daca visezi ca mananci prune inseamna noroc, castiguri materiale pe care le obtii dupa eforturi multe si dupa o perioada agitata, dar si castiguri sentimentale, fiind vorba despre relatia ta actuala, poate fi vorba si despre o mostenire, s-ar putea sa iti recuperazi niste sume de bani datorate de cei carora le-ai imprumutat bani. Poate insemna faptul ca nu prea ai rabdare, te consumi destul de repede si pentru orice, ceea ce nu e foarte bine. Daca visezi ca mananci prune, desi faci lucrul asta in alt anotimp decat toamna inseamna neincredere, dezamagiri, deceptii in dragoste, precum si afaceri esuate.

Daca visezi ca mananci prune zemoase inseamna avansare, promovare la locul de munca, dar poate fi vorba si despre o boala, tenacitate, vesti bunecare te vor bucura, te vor face mai fericita, implinirea dorintelor. Daca visezi prune conservate inseamna dezamagire, deceptii.

Daca visezi ca iei prune direct din pom inseamna visele tale legate de o viata luxoasa si dorinta ta de a duce o asemenea viata, avansare, promovare, vitalitate, pofta de viata. Daca te visezi culegand prune inseamna dorinta ta de a te depasi.

Daca visezi ca ai sau vezi prune inseamna ca va urma o perioada linistita si fructuoasa, iti vei achita datoriile, ai parte de o perioada in care esti foarte sanatoasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here