Daca visezi o privigheoare inseamna ca te gandesti la o dragoste neimplinita. Esti atat de exigenta ca inca nu s-a nascut o ersoana de sex opus careia sa nu ai ce-i reprosa. Ti-ai impus niste criterii greu de atins. Visezi la o iubire ca-n filme. E posibil ca cei din jurul tau sa-ti ascunda adevarul, ori pentru a te proteja, ori din dorinta de a-ti face rau. Mai poate fi vorba despre vesti foarte bune pe care le astepti de mult timp sau despre izbande profesionale la fel de asteptate.

Daca visezi ca vezi o privighetoare inseamna ca afacerile tale sunt infloritoare, vei avea parte de multe vesti bune in viitor.

Daca visezi ca omori sau ca alungi o privighetoare  inseamna ca e cazul sa iesi din relatia pe care o ai. Nu functioneaza si este in dezavantajul amandurora.

Daca visezi o privighetoare care ar prevesti o nunta, in realitate e vorba de ghinioane.

Daca visezi o privighetoare cantand inseamna necazuri, ghinioane, probleme sufletesti de nerezolvat, multa tristete se va aseza in casa ta. Poate fi vorba despre tradare sau rusine pentru faptele tale. Dar si despre o relatie in care e implicat partenerul tau de care afli.

Daca visezi o privighetoare zburand si cantand inseamna vesti bune, ghinionul se transforma in noroc.

Daca visezi o privighetoare intr-o colivie inseamna ca abia acum esti capabila de o noua relatie sau ca in relatia actuala nu mai ai nimic de oferit.

Daca esti singura si visezi privighetoare in curand iti vei gasi alesul, iar in curand te vei casatori.

Daca te visezi prinzand o privighetoare inseamna ca ti se intinde o cursa, vei fi inselata si cea mai mare durere e ca vei fi inselata de prieteni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.