Daca visezi ca esti prins de cineva inseamna ca reusesti sa treci cu bine perste perioada grea pe care ai traversat-o. Vei avea in cele din urma tot ce-ti trebuie sa poti trai linistita. Poate fi vorba despre o rivalitate veche, despre dusmani mai vechi sau mai noi. In oglinda, e posibil ca tu sa fii dusmanul cuiva, sa ii fi facut unui om foarte mult rau in trecut.

Mai poate semnifica o posibila cursa intinsa de o persoana din apropierea ta. Nu esti deloc confortabil in preajma unor persoane. Mai ar putea fi vorba despre fuga de responsabilitate, dar si despre recunoasterea unor greseli pe care le-ai facut in trecut.

Daca visezi ca faci un lucru rau si esti prins de autoritati inseamna ca vei reusi sa-ti achiti datoriile pe care le ai la unul dintre cei care te-a ajutat in trecut. Mai poate fi vorba despre framantari interioare, e posibil sa fii pe cale sa faci greseli sau din cauza faptelor tale sa te puna intr-o lumina nefavorabila.

Daca visezi ca te prind autoritatile fara sa fi facut ceva inseamna  ca in general nu iti indeplinesti obligatiile fata de cei din jurul tau, propmisiunea pare a fi un cuvant pe care nu-l cunosti. Din pacate se aceasta atitudine se va repercuta si la serviciu, e posibil sa ii enervezi  chiar si pe sefii tai si e posibil sa se lase cu sanctiuni.

Acest vis in care apari prins de politie pentru fapte neortodoxe semnifica probleme inclusiv in sanul familiei tale. Daca cel drag tie nu este langa tine, un dor imens te va apuca. Toate aceste probleme, din fericire, se vor rezolva in curand, cu ajutorul unor discutii clarificatoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.