Predica

Daca visezi o predica, in general ar trebui procedezi la respectarea invatamintelor din aceasta, iar daca vei reusi sa faci acest lucru, vei avea parte de mult noroc. Daca visezi ca auzi o predica in biserica inseamna apreciere, stima respectul si admiratia de care beneficiezi, dar poate fi vorba si despre sentimente curate pe care le simti fata de anumite persoane. Daca asculti o predica inseamna ca ai ceva probleme la serviciu, pozitia pe care o ocupi nu prea e sigura, se pare ca altcineva are sanse mari sa o ocupe. Daca visezi ca asculti o predica, tu ducandu-te des la biserica inseamna demnitate, dreptate, verticalitate, esti o persoane extrem de cinstita, iar cei din jurul tau te cinstesc cu fiecare ocazie pe care o au.

Daca te visezi tinand o predica inseamna multa munca, fara niciun rezultat, castigurile  vor fi infime, dar spiritual poti tari un eveniment care inseamna mult pentru tine, care te va sensibiliza foarte mult.

Daca visezi ca citesti o predica dintr-o carte bisericeasca inseamna ca cei din jurul tau vor considera ca i-ai inselat in anumite situatii, acuzatii de care vei reusi sa scapi, divedindu-se a fi nereale.

Daca visezi ca un slujbas al bisericii tine o predica inseamna bogatie, zile senine, noroc in viitorul tau, vei reusi sa finalizezi tot ceea ce ti-ai propus.

Daca visezi apostol in vis are insemnatate pozitiva daca visul apartine unui baiat, daca apartine unei femei aduce ghinion.

Daca visezi apostol inseamna ca exista necesitatea schimbarii vietii tale, trebuie sa te focusezi pe ceea ce-ti doresti, sa te pui pe prim plan, astfel incat sa poti sa ai rezultatele dorite.

Daca visezi un apostol care tine o predica inseamna ca rezultatele faptelor tale vor aparea in curand. Mai poate fi vorba despre increderea in tine, despre usoara comunicare pe care o ai cu cei din jurul tau, sociabilitatea de care dai dovada, prietenia si spiritul tau de echipa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here