Prapori

Daca visezi steag bisericesc, adica prapor inseamna ca in viitor ti se vor intampla multe lucruri bune, vei avea parte de multe reusite, care pot fi obtinute si cu ajutorul unei alte persoane, insa meritul este exclusiv al tau. Esti foarte ambitioasa si perseverenta. Aceste persoane care te sprijina dau dovada de maturitate, intelepciune si sunt persoane pozitive.

Daca visezi un prapor negru inseamna ca vei avea parte de intalniri destul de urate, cu persoane rautacioase, care-ti vor raul. Mai degraba este vorba despre femei care te brafesc si care vor sa te distruga. Poate semnifica si o perioada cu multe ghinioane, o perioada urata, cu multe suferinte, lipsuri, boli, poate chiar sa auzi despre decesul unei alte persoane.

Daca visezi un prapor alb inseamna cinste, poate fi vorba despre calitatile tale care determina multe intamplari reusite, intalniri importante care-si vor pune amprenta asupra viitorului tau.

Daca visezi ca tii praporul la o inmormantare inseamna vesti bune pe care le vei primi, noroc, dar si multe bucurii pe care le vei trai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here