A visa porumb este un semn bun, vei avea parte de bogatie, vei avea liniste dupa o perioada zbuciumata. Explicatia viselor in care apare porumb sau lan porumb poate fi diferita in functie si de elemente care fac parte din respectivul vis. Lan de porumb verde inseamna bogatie sau perspective financiare. In functie de inaltimea lanului, visul poate insemna un succes financiar sau doar o speranta.

Daca in vis avem doua imagini – una cu un lan de porumb frumos iar cealalta cu un lan mai putin placut ochiului sau chiar un teren pustiu – este foarte posibil ca in viitorul apropiat sa apara in viata noastra un moment de restriste. Vom ajunge intr-un punct in care va trebui sa alegem, iar ceea ce vom alege ne va influenta o perioada buna de timp viitorul.

Un lan de porumb uscat, specific perioadei de toamna poate avea o semnificatie importanta, in sensul ca ceva in viata ta se va schimba, foarte posibil sa pierzi pe cineva. In acest vis sunt foarte importante si restul de elemente care iti apar.

Daca te visezi cautand ceva intr-un lan de porumb uscat este foarte posibil sa pierzi o persoana apropiata. Desi in timpul visului vei avea o stare de liniste, siguranta si simti ca ceea ce cauti  se afla in lanul de porumb, in realitate insa este foarte posibil sa moara cineva drag. In acest caz  lanul de porumb reprezinta lumea de dincolo, locul atat de aproape dar totusi departe.

Daca visezi animale care mananca porumb dar sunt totusi slabe, va urma o perioada cu lipsuri, saracie. Daca visezi porumb verde, necopt, este foarte posibil sa ai o problema de sanatate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here