Daca visezi porc, in general, vorbim despre lacomie, maniere proaste, incapatanare, egoism, ignoranta. In subconstientul tau, in vis, porcul poate simboliza o persoana care nu-ti place in realitate. Poate insemna insa si situatie financiara foarte buna, fara a avea o viata familiala fericita, poate chiar din cauza avutiei.

Daca visezi porci sanatosi inseamna ca vei face schimbari majore in afaceri si vei avea succes. In schimb porci bolnavi in vis inseamna probleme la job, ce se vor rezolva intr-un final cu ajutorul sefilor si colegilor.

Daca visezi un porc grohaind, pregateste-te de vesti proaste. Daca visezi carne de porc inseamna ca vei primi vesti bune, iar daca visezi ca mananci carne de porc inseamna ca activitatea ta va fi incununata de succes.

Daca visezi ca mananci carne de porc cruda sau nefacuta inseamna ca din punct de vedere psihologic nu esti pregatit pentru a depasi niste etape din viata ta, acesta fiind motivul pentru care vei avea ceva neplaceri.

Daca visezi carne de porc stricata, alterata inseamna boala, ce poate fi chiar foarte grava, iar daca carnea de porc este preparata in sange inseamna ca te paste un accident de masina.

Daca visezi mai multi porci la o ferma inseamna prosperitate, bogatie, abundenta, castiguri financiare, promovare, avansare la locul de munca.

Daca visezi un cap de porc pe o farfurie sau intr-o tava inseamna ajutor din partea unui coleg sau sef la locul tau de munca. Daca visezi un cap de porc taiat, fii atent in perioada urmatoare la pericole, de evitat situatiile riscante. Daca visezi un cap de porc taiat si insangerat inseamna ca in viata ta urmeaza sa ai niste dezamagiri foarte mari.

Daca visezi un porc mistret inseamna ca ai curaj si multa putere pentru a face fata situatiilor complicate le vietii, dar si dorinta ta de a-ti declina responsabilitatile unei alte persoane, precum si nevoia ta de protectie. Daca visezi ca vanezi porci mistreti inseamna ca in viata ta nu exista echilibru, cauti acest echilibru.

Daca visezi porc negru inseamna abilitate, avutie, noroc. Daca esti insarcinata si visezi porc negru inseamna ca vei nasteun baiat. Daca visezi ca ai porci inseamna sanatate, fericire.

Daca visezi porci tavalindu-se in noroi inseamna boala si perioada de refacere greoaie.

Daca visezi ca un porc se transforma in porc mistret inseamna ca in jurul tau exista un dusman.

Daca visezi ca hranesti porcii inseamna stabilitate pe plan financiar si un viitor bun din acest punct de vedere.

Daca visezi un porc mare inseamna ca in viitorul tau se intrevad dificultati. Daca visezi mai multi porci inseamna fericire, iar daca acestia sunt murdari inseamna ca vei fi pus in fata unei situatii jenante.

Daca visezi ca tai porci inseamna ca vei avea un castig material sau spiritual.

Daca visezi ca te uiti la porci inseamna paguba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here