Popa in vis inseamna anxietate, prudenta, dar si tristete, nevoia ta de spiritualitate, de reculegere, poate accident. Daca visezi anteriu inseamna noroc, satisfactie, posibila casatorie. Daca visezi popa si esti necasatorita inseamna ca te vei casatori, cu ajutorul unui prieten. Daca visezi ca vezi un popa inseamna logodna, casatorie, dar si responsabilitati de care nu te poti feri.

Daca visezi un popa imbracat in vesminte de culoare alba inseamna bani, exigenta, pretentii mai mari cu privire la cei din jurul tau. Daca te visezi popa inseamna beneficii, respect din partea celorlalti, poate chiar vei deveni leader intr-o comunitate sau la serviciu.

Daca visezi un popa care predica inseamna nevoia ca ceva probleme apar in viata ta si ai nevoie de sprijin pentru a le depasi sau macar pentru a le intelege. Daca visezi ca te-ai indragostit de un popa inseamna tradare din partea iubitului, discutii aprinse cu acesta, dar si infidelitate din partea ta.

Daca visezi ca un popa doreste sa te cucereasca inseamna ca ti se va reprosa de iubit ca il sufoci cu sentimentele tale, ca are nevoie de spatiu in aceasta relatie. Daca visezi ca te spovedesti inseamna vesti triste, apasare sufleteasca, zbucium interior, inrautatire a vietii.

Daca visezi o discutie cordiala cu un popa inseamna realizari, succes, sfaturi. Daca visezi ca un popa imbracat in negru merge pe strada inseamna un lant de evenimente neplacute, poate chiar moarte

Daca visezi mai multi preoti inseamna ca unele adevaruri sunt pe cale sa fie descoperite si comunicate celorlalti si care te vor intrista.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here