Ponei

Daca visezi ponei inseamna ca amintiri din copilarie revin in actualitate, poate fi vorba despre intalniri cu prieteni vechi. Insa poate fi vorba despre remuscari, resentimente, anumite rani par a nu se fi inchis pana azi, anumite fapte ale tale nu te fac sa te simti confortabil. Esti inocenta, poate usor imatura, insa cinstita, demna. Trebuie sa faci anumite schimbari in ceea ce priveste eliberarea de energie negativa, aici incluzand ganduri, fapte, oameni.

Daca te visezi calarind un ponei inseamna ca te simti batrana sau ca pari mai batrana decat esti in realitate. Mai poate fi vorba despre castiguri nemeritate sau cineva incearca sa te duca de nas. Atentie la prieteniile false din jurul tau.

Daca visezi un ponei alb inseamna putere, energie, forta cu care iti duci la bun sfarsit orice sarcina. Poate fi vorba despre succes, dar si o casatorie reusita. Esti admirat de oameni, in general, ai relatii foarte bune de prietenie.

Daca visezi ponei pascand inseamna ca nu vei avea griji in viitor, totul pare sa-ti mearga bine.

Daca visezi ca vinzi un ponei inseamna ca vei avea parte de pierderi financiare, dar e posibil sa iti pierzi prietenii, din cazua erorilor, greselilor pe care le comiti.

Daca visezi ponei mort inseamna nefericire, nesiguranta, poate chiar decesul cuiva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here