Daca visezi podoabe inseamna in general ca iti doresti mai multa atentie din partea celor din jur, iti doresti sa fii cea care ia decizii, care organizeaza totul. Iti doresti sa ai mai mult respect, admiratie din partea celorlalti, iti doresti ca ceilalti sa depinda de tine, sa fii cea care determina rezultatul unor actiuni. Dar este vorba si despre dorinta ta de a nu trece neobservata o fapta de-ale tale, vrei sa fii laudata, sa ti se recunoasca meritele. Mai poate semnifica si dorinta ta de a fi adulata, sa fii luata in serios, dupa ce mult timp ai fost tratata in gluma drept o persoana care nu vorbeste serios si nici nu face nimic notabil. Oricum, uimirea tuturor este foarte mare pentru progresele pe care le-ai facut, de multe ori te-ai depasit.

Daca visezi ca porti podoabe inseamna ca vei avea parte de recunoasterea meritelor si chiar de faptul ca vei primi onoruri pentru rezultatele tale. Daca lucrezi in armata, este vorba despre onoruri militare. Cu cat podoabele purtate in vis sunt mai multe, cu atat respectul este mai mare.

Daca visezi ca primesti podoabe inseamna ca vei avea parte de mult noroc, reusite in tot ce faci, toate visele tale se vor indeplini.

Daca visezi ca faci cadou podoabe cuiva inseamna ca vrei sa epatezi, inseamna laudarosenie, vrei sa iesi in evidenta, chiar daca in mod negativ.

Daca visezi ca pierzi podoabe inseamna ca te vei desparti de iubitul tau, dar poate semnifica si o imbunatatire a situatiei tale financiare, sociale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.