Plansul in vis semnifica multe emotii negative, dureri. Perioada pe care o traversezi nu e una buna, esti depresiva, emotiile sunt puternice, va trebui sa incerci sa te restartezi. Rezultatele vor aparea in curand. Ti-e teama de viitor, ti se pare totul incert. Dar poate fi vorba si despre bucurie dupa tristete, asta in cazul in care vezi si sfarsitul unui planset.

Daca visezi plansetul unui copil inseamna boala, o sanatate subreda, vesti rele.

Daca visezi planset cu lacrimi inseamna fericire, bucurii, esti o persoana onorabila si oamenii admira asta la tine.

Daca visezi un planset lang care se termina cu oftat, oboseala inseamna ca perioada grea a trecut, urmeaza zile senine in viata ta.

Daca visezi o fata care plange inseamna saracie, probleme materiale se ivesc.

Daca visezi ca cineva plange in hohote in curand vei avea stiti de la o persoana care are sentimente profunde pentru  tine, intr-un moment in care nu mai aveai nicio speranta.

Daca visezi ca cineva plange linistit inseamna ca in viitor vei participa la cateva evenimente sociale, iti vei face noi prieteni, noi oportunitati se ivesc.

Daca iti visezi mama plangand inseamna necazuri, nefericire, ai multe griji  care nu-ti dau pace.

Daca visezi ca un nebun plange inseamna cadouri, in viitor vei fi cadorisita exact cu lucrurile pe care ti le doreai.

Daca te visezi plangand inseamna veselie, optimism, satisfactii pe toate planurile.

Daca te visezi plangand din senin, fara motiv inseamna necazuri, nefericire, multe griji atat pentru viitorul tau, cat si pentru ceilalti.

Daca visezi ca te plangi permanent de diverse lucruri inseamna bucurii, ori ale tale datorita faptelor/surprizelor altora ori cele provocate de tine altora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.