Daca visezi pian semnifica vesti bune, impliniri, discutii interesante. Daca visezi ca cineva canta la pian semnifica idei marete in afaceri, tot ce tine de businessul tau e infloritor. Vei reusi sa duci la bun sfarsit cam tot ceea ce ti-ai propus.

Daca te visezi cantand la pian vei avea profit in afaceri, esti pe panta ascendenta in ceea ce priveste afacerea pe care ai cladit-o din toate punctele de vedere, idei, bani, colaboratori, parteneri, anagajati). E posibil ca in viitor sa afli despre chestiuni importante din viata ta, nu neaparat cu un rezultat bun.

Daca te visezi vanzand un pian sau ca cineva vinde un pian inseamna naivitate, amagire, nu esti pe drumul cel bun in legatura cu relatiile in pe care le ai.

Daca visezi ca auzi cantandu-se la un pian dezacordat inseamna viata tumultoasa, ceva probleme la serviciu. E posibil sa ramai fara job.

Daca visezi ca desi esti intr-o incapere fara pian, auzi aievea sunetele unui pian inseamna intalniri la birou sau sedinte inopinate.

Daca visezi un pian mare inseamna ambitie, dusa uneori la extrem, orgoliu, mandrie care nu intotdeauna te vor duce intr-o directie buna.

Daca visezi un pian nou inseamna bani multi pe care ii vei incasa in viitor, rezultate exceptionale pe toate planurile.

Daca visezi pedala unui pian inseamna ca nu esti foarte atenta, esti oarecum superficiala.

Daca visezi un pian stricat povestea ta de dragoste nu merge stralucit, relatia ta nu se afla intr-o etapa stralucita, iti trebuie rabdare, calmitate, empatie sa poti depasi aceasta stare.

Daca te visezi ca esti acordor de pian, doar cu asta te ocupi inseamna ca vei lucra in domeniul artei, poate in teatru, la opera, balet, orice in acest segment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.