Din toate timpurile acest semn zodiacal a fost reprezentat de doi pesti, unul care urmeaza cursul apei iar celalalt care merge in sens invers. Semn zodiacal de apa, cei nascuti in aceasta perioada au doua tresaturi care de cele mai multe ori sunt contradictorii. Au tendinta de-a trai cum pot fara a se lupta pentru a-si atinge telul. De multe ori vor poseda mijloce de a-si crea o viata luxoasa. Cu sprijinul celor din jur isi pot echilibra viata incat sa aibe parte de bunastare. Au un spirit mistic, utopic, sublim, un spirit al milei foarte dezvoltat. Sunt capabili sa atinga inaltimi supraomenesti de jertfa si evlavie. Nativii sunt mereu prada unei framantari, de multe ori fara rost. Sunt foarte influentabili, isi creaza griji inchipuite, ceea ce ii poate conduce usor la depresie.

Caracterul nativilor din zodia Pesti

Au o fire compexa, contradictorie, trec usor de la o stare la alta. Urmaresc cu strasnicie un scop, dar cand isi ating telul devin dezinteresati. Pestii sunt firi timide, dar cateodata cad prada unor furii subite, dupa care se  linistesc, regretand cele intamplate. Sunt persoane loiale dar au o curiozitate innascuta care le poate aduce neplaceri. Barbatii sunt delicati in fata unei femei, uneori exagereaza la acest capitol. Femeile sunt iubitoare, devotate, insa exagerat de susceptibile, ceea ce dauneaza in relatia de cuplu.

Dragoste

Cei nascuti in aceasta zodie se daruiesc total intr-o relatie, fara retineri si prejudecati. De la partener astepta aceasi daruire, daca acest lucru nu se intampla relatia nu va dainui intre parteneri. Dragostea pentru Pesti are un rol foarte important conferindu-le un echilibru in viata de zi cu zi.

Culorile zodiei Pesti

Culoarea asociata zodiei Pesti este griul. Aceasta nuanta denumeste simbolic existenta, uneori realista sau chiar mai deprimanta decat in realitate. Desi cei nascuti in aceasta zodie sunt visatori, uneori cand totul este nesigur, aceste persoane vor vedea totul clar si limpede.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.