Peste mort

Pestele mort in vis poate avea mai multe semnificatii, in functie si de alte detalii din vis. Daca visezi peste mort inseamna necazuri, saracie, suparari, tristete, nefericire, dezamagiri, deziluzii.

Peste mort in apa murdara, tulbure inseamna ca urmeaza o perioada dificila. Toate vor merge prost, in plan financiar vor exista pierderi importante.

Pestele viu semnifica viitorul, urmeaza o perioada de reusite, impliniri. Pestele mort ne aduce aminte de trecut, perioada in care lucrurile nu ne-au iesit asa cum ne-am dorit.

Daca visezi ca esti inconjurat de pesti morti inseamna ca vei avea niste cheltuieli mult prea mari si vei face datorii sau vei fi subiectul unei situatii foarte dificile din care vei iesi doar facand niste datorii.

Daca visezi ca omori un peste inseamna ca in viitor vei castiga batalii impotriva dusmanilor tai, ii vei invinge, dar si castiguri importante la locul de munca sau chiar avansari, promovari la serviciu, afaceri si idei mai bune care te vor scoate din impasul financiar actual.

Daca visezi ca vezi peste mort plutind la suprafata apei inseamna boala, esec pe toate planurile. Multe din proiectele tale vor stagna sau nu vor fi finalizate niciodata, fara ajutorul altcuiva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here