Daca visezi peruca, in general e vorba de fatarnicie, minciuna. Prietenii pe care tu ii considerai asa, nu sunt nici pe departe demni de tine.

Daca te visezi purtand peruca inseamna ca te simti inferior altora, nu esti echilibrata din punct de vedere emotional, e posibil ca ultima perioada din viata ta sa-si fi pus amprenta pe tot ce traiesti tu. Ti-e teama de abordari noi, de a spune lucrurilor pe nume. Sau poate ti-e teama ca secrete vor iesi la iveala si vor distruge toata munca ta. Poate fi vorba despre schimbarea jobului, la mai bine. Esti o persoana onorabila, respectata si asta nu face decat sa te faca fericita.

Daca visezi ca-ti cade peruca, indiferent ca esti singura sau inconjurata de oameni, poate fi vorba despre o nenorocire, fatalitate, va trebui sa raspunzi unor intrebari incomode. Poate fi vorba despre despartirea de cel drag.

Daca visezi ca te uiti la o peruca sau observi o persoana care poarta o peruca vei fi extrem de surprinsa in viitorul apropiat (o veste ori o persoana te vor nauci). Esti fericita in viata ta in prezent.

Daca visezi o peruca noua inseamna ca starea ta de sanatate e foarte buna.

Daca visezi o peruca neagra inseamna ca esti naiva, crezi prea usor in oameni, uneori depasesti limitele bunului simt.

Daca visezi ca pierzi o peruca inseamna ca nu esti deloc multumita in viata ta, cu ceea ce ai si nici ce sau cine esti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.