Patine

Daca visezi patine inseamna ca de cele mai multe ori iesi cu bine din orice situatie, indiferent cat de grea sau stanjenitoare ar fi. Ar fi bine totusi sa iti imbunatatesti comunicarea, limbajul pe care le ai cu cei din jur. De cele mai multe ori esti interpretata gresit, tocmai din aceste considerente. Esti usor manipulatoare, stii cum sa faci ca totul sa fie in favoarea ta, sa-i aduci pe oameni acolo unde iti doresti si unde e bine pentru tine. De putine ori insa tii cont si de ceilalti.

Daca visezi patinaj inseamna ca esti echilibrata, faci totul astfel incat sa impaci toate aspectele vietii tale, munca, casa, relatie. Ai reusit sa faci un echilibru perfect in viata ta si pari foarte hotarata sa continui si sa faci totuld e asa maniera astfel incat nimic sa nu strice aceasta stare. Prin aceasta atitudine, prin munca constanta si destul de grea ai reusit sa iti atingi cam tot ceea ce ti-ai propus, esti extrem de apreciata la locul de munca si iubita de cei dragi. Vei avea multe castiguri si realizari. Ai adevarate calitati de leader.

Daca visezi ca patinezi alaturi de alte persoane inseamna ca trebui sa ai mai multa incredere in fortele tale. Uneori insa trebuie sa fii usor mai pridenta, circumspecta, astfel incat sa nu fii dezamagita, deceptionata de oameni sau fapte.

Daca te visezi patinnd vara inseamna sperante, placeri trecatoare.

Daca te visezi patinand iarna inseamna bucurii, forfota, rezultate importante pe care le vei obtine pe toate planurile.

Daca te visezi patinand in fata unui public numeros, intr-o competitie inseamna ambitie, echilibru, multa munca, dar si rezultate pe masura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here