Daca visezi pasaport inseamna afaceri bune, idei foarte bune pe care le ai si odata puse in aplicare iti vor aduce multe castiguri, vei avea profit foarte mare. Poate semnifica insa si obligatia de a solicitat acordul cuiva de a face ceva, de a trece mai departe, nu poti lua singura decizii.

Daca visezi ca ai viza pe un pasaport inseamna acordul cuiva de a face ceva pentru tine sau pentru altii. Daca visezi ca desi iti trebuia o viza, nu reusesti sa o ai, sa o obtii inseamna certuri, nu ajungi sa te intelegi cu oamenii din jur.

Daca visezi un pasaport care e al tau inseamna ca esti foarte sigura pe tine, esti independenta, ai propria personalitate, ai verticalitate, iti doresti mult sa razbesti in viata, esti foarte ambitioasa.

Daca visezi ca vezi un pasaport al cuiva inseamna tinte pe care deja ti le-ai fixat pentru viitorul tau si deja ai inceput sa muncesti pentru realizarea visurilor si planurilor tale.

Daca visezi ca ti-ai ratacit pasaportul inseamna ca in prezent traversezi o perioada in care nu ai repere, ai multe griji, ti se pare ca nimic nu functioneaza.

Daca visezi ca ti-ai pierdut pasaportul inseamna ca ai mintit, ai inselat pe cineva si ai fost identificata si acum suporti consecintele, rusinea, umilinta.

Daca visezi ca cineva ti-a furat pasaportul inseamna ca vei fi jignita, luata peste picior intr-o intalnire in viitorul apropiat.

Daca visezi ca cineva la granita ti-a cerut pasaportul inseamna ca doresti sa evoluezi, sa cunosti oameni noi. Daca visezi ca desi vamesul ti-a cerut pasaportul, insa tu nu i l-ai oferit inseamna ca incerci sa ascunzi ceva din trecutul tau, ceva rusinos sau dureros de care nu vrei sa-ti amintesti.

Daca te visezi cumparand un pasaport inseamna sanse financiare pe care trebuie sa le fructifici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.