Para

Daca visezi para inseamna un viitor excelent din punct de vedere financiar. Vei avea multe castiguri financiare din toate partile. Pere acre sau padurete inseamna tristete, nenorociri in viata ta, multe necazuri venite din toate partile, griji, mai ales din punct de vedere financiar.

Daca visezi ca aduni pere din livada, de pe jos inseamna ca tot ce ai agonisit vei pierde intr-o clipa, va fi o perioada cu multe lipsuri. Adunand pere in vis inseamna vise mari pe care ti le-ai fixat si care se vor implini, dar poate fi vorba si despre pierderea banilor agonisiti.

Daca visezi ca mananci pere si-ti plac foarte mult inseamna ca in perioada urmatoare vei avea parte de mult succes, vei reusi cam tot ceea ce-ti propui.

Daca visezi ca vezi pere atarnand in peri inseamna ca ai reusit sa te impui in fata celorlalti, ai parte de respectul acestora, ai parte de multa iubire din partea iubitului si a familiei, esti extrem de abila si inteligenta.

Daca visezi pere pe pamant, proaspat cazute din par inseamna ghinioane, intamplari neferite, diverse situatii critice la job, renuntarea la afaceri, proiecte.

Daca visezi pere coapte inseamna ca norocul va fi cu tine in tot ce faci, mult succes in tot ce faci. Daca mananci pere coapte inseamna bucurii insa marunte.

Daca visezi ca aduni pere direct din par inseamna un mariaj vesel si fericit, alaturi de o persoana minunata, iar daca folosesti scara inseamna sanatate.

Daca visezi pere moi inseamna ca o suma mare de bani iti va intra in cont, avutie.

Daca visezi pere necoapte inseamna prejudicii, necazuri.

Daca visezi un par plin cu pere copate inseamna bogatie, belsug.

Daca visezi ca faci un desert din pere inseamna invidie, rautate, barfe din partea celor apropiati de la care nu te asteptai.

Daca visezi ca in camara ta ai pere stricate inseamna ghinion, decizii gresite, o graba prea mare care-ti va aduce multe necazuri.

Daca visezi ca ai multe pere in maini sau in brate inseamna o relatie de dragoste frumoasa, romantica.

Daca visezi ca vezi pere in departare inseamna sexualitate, poate fi vorba despre felul tau de a fi, senzualitate, frumusete, implicare, provocare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here