Daca visezi pansament, in general este vorba despre protectie, intelegere, sentimente de compasiune pentru persoane din jurul tau, poate mila, insa oricum esti foarte senzitiva la problemele altora, de multe ori te incarci cu problemele lor si ai tendinta sa incerci sa le rezolvi pe toate. Poate fi vorba si despre o buna intelegere cu ceilalti, o viata sociala activa, multi prieteni adevarati, dar si revenire dupa etape mai dificile, cumva o reinventare a ta. Te temi insa sa nu fii ranita.

Daca visezi pansamant alb, steril, curat inseamna posibile boli, accidente, esti ipohondra, te temi de boli si acesta este motivul pentru care incerci sa stai departe de oameni, chiar incerci sa te izolezi. Pe de alta parte chiar ti-e frica de oameni, ti-e teama sa te implici in orice fel de relatie, preferi singuratatea, oricarei alte forme de prietenie.

Daca visezi pansament rosu inseamna ca ai niste temeri care nu-ti dau pace, sufletul tau este destul de impartit si framantat, ai multe amintiri dureroase.

Daca visezi ca pui pansament pe o rana inseamna ca vrei sa uiti cam tot ce a fost in trecutul tau, nu e nimic prea placut de care sa iti amintesti cu placere. Incerci cumva sa iti vindeci ranile, sa o iei de la capat, sa o iei pe un drum mai bun, fara atatea riscuri si tristete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.