Daca visezi pana, in general e vorba despre bucurie, speranta, noroc, fericire, intelegere, reintalnire cu persoane dragi, asadar este un vis bun. Vei avea semne de la persoana draga, va fi in sfarsit dragoste implinita.

Daca visezi pana alba inseamna prietenii lungi, oameni dragi multi in jurul tau, multe bucurii si fericire, in general.

Daca te visezi cumparand pene inseamna necazuri, certuri la birou cu colegii tai.

Daca visezi pana de scris inseamna temeri, dezamagiri pe toate planurile.

Daca te visezi dormind pe o perna cu pene inseamna ca tot ce ti-ai propus pana acum ai reusit sa faci si la fel va fi si in viitor.

Daca te visezi dormind pe o saltea cu pene inseamna ca in prezent esti indragostit foarte tare, fii consecventa, vei reusi in cele din urma sa il faci sa te vada.

Daca visezi o pana neagra inseamna ca vei saraci, vei pierde sume considerabile de bani.

Daca visezi ca vezi o pana plutind in aer inseamna noroc, te strecori printre toate problemele vietii, bucurii, traiesti dragostea la maxim.

Daca visezi pana de gasca sau de rata inseamna bucurii, fericire. Daca visezi pana de pasare inseamna oboseala, griji multe.

Daca visezi o pana de cauciuc si ca nu ai timp s-o faci sau nu te pricepi s-o repari inseamna accidente, atentie in perioada urmatoare cum conduci. Daca visezi o pana de cauciuc si ca ai timp s-o faci sau te pricepi s-o repari inseamna cearta cu persoane dragi tie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.