Palton

Daca visezi palton inseamna ca ai nevoie de dragoste, dar si de sprijinul cuiva. Dar poate fi vorba si despre dragostea sau ajutorul pe care le acorzi la randul tau. Mai poate fi vorba despre secrete ascunse bine de tine sau poate fi vorba despre o dragoste mare neimpartasita inca. Daca te visezi imbracata cu un palton de calitate, nou inseamna ca in prezent esti confortabila, treci printr-o perioada buna a vietii tale, te simti protejata si inteleasa de cei dragi.

Daca visezi ca porti un palton de imprumut inseamna dorinta ta de a-ti gasi dragostea.

Daca visezi ca vezi o persoana pe care n-o agreezi deloc sau mai rau iti este chiar dusman purtand un palton lung inseamna ca acea persoana este extrem de influenta, te sperie putin gandul ca ar putea chiar sa-ti faca rau.

Daca visezi ca ti-ai pierdut paltonul sau ca ti-a fost furat inseamna ca vei trece peste o etapa foarte urata a vietii tale, in care vei fi nefericita, vei avea multe necazuri si lipsuri.

Daca visezi un palton negru sau inchis la culoare inseamna necazuri. Un palton alb sau deschis la culoare inseamna gratie, prietenie, eleganta.

Daca visezi ca din cauza vremii, te imbraci repede cu un palton inseamna ca vei fi inselata in afaceri sau dusa de nas la serviciu cu tot felul de promisiuni sau mai rau ti se va intinde o capcana la locul tau de munca.

Daca visezi un palton cu maneci medii sau scurte inseamna disensiuni in familie, neajunsuri, e posibil sa de desparti de cineva, poate fi si un prieten.

Daca te visezi imbracand un palton sau doar probandu-l inseamna boala.

Daca visezi ca vezi un palton foarte frumos inseamna castiguri mari in viitor, de unde te asteptai mai putin.

Daca visezi un palton foarte lung sau foarte scurt inseamna ca vrei sa acoperi anumite fapte din trecut, sau ca iubesti pe cineva in secret.

Daca visezi un palton ce poate sa-ti ofere protectia impotriva ploii, o capa sau pelerina de ploaie inseamna ca nu ai curajul sa iti exprimi sentimentele, esti mereu in asteptare, esti extrem de introverta, nu lasi deloc se se citeasca vreun sentiment uman pe chipul tau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here