Paine in vis inseamna ca esti o persoana modesta, echilibrata, chibzuita, capacitatea ta de a avea prieteni buni, credinciosi. Daca visezi ca ai nevoie de paine inseamna ca nu prea ai chef de viata, aspiratii nesatisfacute. Daca visezi ca mananci paine proaspata inseamna ca in viata ta va urma o perioada frumoasa, in care te vei simti confortabil, vei avea noi prieteni, relatii ce vor deveni durabile, puternice, putere, bogatie.

Daca visezi paine veche, alterata inseamna boala, probleme cu cei din jurul tau.

Daca visezi colac de paine inseamna risc crescut de boala la copii. Daca visezi ca ai mancat o felie de paine inseamna beneficii pe care le vei fructifica. Daca visezi ca ungi o felie de paine cu unt, miere inseamna dragoste si respect din partea celor din jurul tau. Daca visezi mai multe felii de paine inseamna o viata sociala buna, in care imparti totul cu prietenii tai, inclusiv rezultatele.

Daca visezi o felie de paine din care s-a muscat inseamna ca cei apropiati tie se simt amenintati, iar aceste amentintari pot sa fie reale. Daca visezi ca tai felii dintr-o paine inseamna lipsa credintei, ar fi bine sa te gandesti la relatiile toxice pe care le ai si sa hotarasti cu privire la acestea.

Daca visezi ca tocmai coci paine inseamna saracie, foamete. Daca visezi paine alba inseamna sensibilitate, bunastare, o viata multumita. Daca visezi ca mananci paine inseamna lipsuri, saracie. Daca visezi paine gustoasa inseamna prietenii durabile, fidelitate. Daca visezi paine calda inseamna boala.

Daca visezi painici, chifle inseamna ca va urma o perioada agitata, de neincredere.

Daca te visezi cumparand paine inseamna viata buna, confortabila, situatii benefice pentru tine. Daca visezi firimituri de paine inseamna sanatate. Daca visezi paine curata inseamna viata fericita. Daca framanti paine inseamna ca vei avea musafiri, cineva din strainatate te va vizita. Daca visezi ca imparti paine saracilor inseamna sanatate.

Daca visezi miez de paine inseamna foamete, lipsuri, primejdii.

Daca te visezi mancand cu pofta dintr-o paine inseamna santatate fizica, iar daca mananci repede dintr-o paine inseamna cinste, onoare, avansare, promovare.

Daca visezi multe paini intr-un magazin inseamna calatorie, bucurie, fericire.

Daca visezi paine neagra inseamna ca vei avea niste musafiri saraci, dar si faptul ca in caz de vei avea nevoie, te vor ajuta prietenii tai. Daca bagi in cuptor painea inseamna ca vei finaliza multe activitati, iar rezultatele vor fi foarte bune. Daca visezi ca painea pe care o iei are un pret piperat inseamna comoditate, confort.

Daca visezi paine uscata inseamna perioada grea, obositoare. Daca visezi ca vezi paine inseamna succes, izbanda pe toate planurile. Daca visezi ca vinzi paine inseamna ca iti plac ordinea, disciplina, organizarea minutioasa a vietii tale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here