Paie

Daca visezi paie inseamna capacitatea ta de a strange bani, de a economisi. Esti foarte sincera si onesta. Meteorologic, poate fi vorba despre un an secetos. Mai poate fi vorba despre persoane corecte cu care intri in contact. Treci oarecum prin niste schimbari care nu vor modifica prea mult soarta ta. Va trebui sa elimini lucurile, activitatile si oamenii toxici din viata ta. Nu vei avea parte de ajutorul celor din jur, nici macar atunci cand te vei casatori.

Daca visezi paie in snop sau baloti inseamna o munca foarte grea, fara rezultate sau si mai rau vei munci pentru alte persoane gratis. Mai poate fi vorba despre necazuri, nefericire, ghinioane in viitorul tau.

Daca te visezi in mijlocul paielor inseamna ca incet, incet iti cheltuiesti toate economiile, ar trebui sa te opresti din cheltuieli pana ce nu va fi prea tarziu.

Daca visezi ca dai paie drept mancare animalelor inseamna saracie, lipsuri, vite slabe vei avea in ograda.

Daca visezi paie murdare inseamna boli.

Daca visezi ca vezi un foc de paie inseamna ca dragostea ta este de scurta durata, va veti raci destul de repede si te vei desparti curand de persoana iubita. Mai poate fi vorba despre paguba.

Daca visezi o locuinta din paie inseamna ca nu esti sigura deloc de tine, nici pe cei din jur, in general esti tematoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here