Padure in vis inseamna anumite schimbari sociale, poate casatorie, poate divort, poate fi despre noi relatii, o noua viata, oaspeti, bani, iubire. Daca te visezi ca esti intr-o padure care este cuprinsa de flacari inseamna schimbari sociale, de nume, de statut sau schimbari majore la job, poate certuri cu toate persoanele cu care vorbesti, oricum e vorba despre o etapa foarte urata din viata ta ce pare fara iesire.

Daca visezi ca treci pe langa o padure cuprinsa de flacari inseamna schimbari ce apar dar care nu sunt cu referire directa la tine, poate fi vorba despre activitatea de la locul de munca sau reorganizari ale angajatorului tau, dar poate fi vorba si despre greve spontane. De asemenea poate fi vorba despre o viata noua, despre disensiuni, certuri, oprelisti puse tie de catre unele persoane din viata ta sau de barfele acestora.

Daca visezi ca vezi alune de padure inseamna fericire, bucurie, buna dispozitie. Daca in vis alunele de padure sunt pe creanga inseamna ca in curand vei avea timp si de casa ta, iti vei face curat in gradina, magazie. Daca visezi ca unele alunde de padure cad din copac inseamna o etapa plina de succes in viata ta. Daca te visezi culegand alune de padure inseamna cheltuieli pentru amenajarea locuintei. Daca te visezi mancand alune de padure inseamna calatorii impreuna cu iubitul tau. Daca visezi ca vezi multe alune de padure pe jos inseamna cheltuieli mari pentru placeri persoanele, distractie. Daca visezi ca vezi alune de padure pe o farfurie inseamna pierderi financiare, de fapt poate fi vorba despre cheltuiala ta versus castig in urma unei petreceri pe care ai dat-o. Daca te visezi transportand alune inseamna responsabilitate in plus lasata de cei din apropierea ta.

Daca visezi o padure taiata inseamna nefericire, necazuri, cheltuieli, pierderi materiale. Daca te visezi pierdut si speriat intr-o padure inseamna nefericire, necazuri. Daca visezi o padure cu copaci frumosi inseamna sperante, o stare de bine. Daca visezi o padure cu arbori exotici inseamna un viitor bun.

Daca visezi o padure densa inseamna sentimente de multumire pe care le ai fata de cei din jurul tau. Daca visezi o padure foarte mare inseamna pericole multe in viitor, nesiguranta.

Daca visezi o padure cu multe animale salbatice inseamna primejdie. Daca visezi o padure cu brazi inseamna saracie, cheltuieli. Daca visezi o padure de gorun inseamna noroc, satisfactii. Daca visezi o padure de stejar inseamna ca vei depasi obstacole ce-ti vor aparea in cale.

Daca te visezi pe un drum sinusoidal, prin padure si nu vezi vreo iesire inseamna ca esti implicat in anumite afaceri nu tocmai ortodoxe.

Daca visezi floricele in padure inseamna puritate, sinceritate. Daca visezi ca vezi o padure frumoasa, cu copaci inalti, curata inseamna etape infloritoare in viata ta, fara obstacole. O padure inverzita, mult verde inseamna bogatie, dar si sanatate, un mariaj implinit cu multe bucurii.

Daca visezi o portiune luminoasa in padure, o pajiste in padure inseamna vesti bune, surprize minunate.

Daca visezi ca te plimbi printr-o padure, iar aceasta plimbare iti face placere inseamna ca toate visele si sperantele pe care ti le-ai facut se vor implini in curand, inlaturarea piedicilor.

Daca visezi ca ametesti intr-o padure si te ratacesti inseamna teama, dar si izbanda in afaceri, in proiectele incepute.

Daca visezi o padure in care copacii si plantele sunt uscate inseamna nefericire, un viitor sumbru.

Daca visezi o padure neagra, intunecata inseamna ca nu ti-ai gasit echilibru, calea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here