Paduchi

48

Paduchi in vis e un semn rau, in general, inseamna neplaceri, te nemultumesc chestiile marunte, superficialitate, prejudecati, in multe situatii te simti rusinat din cauza nestiintei, lipsurilor tale, emotii, frustrari, sentimente de vinovatie, stres, oboseala fizica, dar si oameni neplacuti, iar daca stii sa gestionezi situatiile ar putea iesi soarele, ai putea chiar sa te imbogatesti. Poate fi avertizare ca va trebui sa te feresti de anumiti oameni, la care nu te astepti in viata reala sa-ti faca probleme, sa te feresti de anumite situatii in care poti umbla chiar si fara voia ta.

Daca visezi oua de paduchi inseamna oameni demni de dispret, necurati. Daca visezi ca nu pot sa indepartezi ouale de paduchi, desi stii ca exista, inseamna ca acesti oameni sunt pe urmele tale, incearca sa te manipuleze, fac presiuni asupra ta, te afecteaza emotional. Daca visezi insa ca reusesti sa strivesti si sa omori ouale de paduchi inseamna o buna coordonare si organizare, capacitatea ta de a face fata oricaror situatii dificile. Daca visezi ca ai oua de paduchi inseamna ca in curand vei avea probleme insa nu foarte mari, obstacole, ar trebui sa fii putin mai rabdatoare in atingerea scopurilor, mai disciplinata, mai ales daca visezi castiguri materiale.

Daca visezi paduchi migrand in cap inseamna ca vei avea musafiri pe care nu ii asteptai. Daca visezi, deci, ca ai paduchi inseamna ca vei primi o suma de bani la care nu te asteptai. Daca visezi paduchi multi inseamna vesti urate, foarte neplacute.

Daca visezi ca omori paduchi inseamna avutie, bogatie dobandita de curand, vei scapa de lipsurile actuale. Daca visezi paduchi pe haina inseamna o stare de bine. Daca visezi paduchi sarind inseamna situatii jenante, rusine pe care o vei resimti in curand.

Daca visezi paduchi coborandu-ti pe sira spinarii inseamna ca nu ai liniste, nu te simti bine in pielea ta, ai decizii dificile de luat si nu prea stii cum sa le gestionezi.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentPamant
Articolul următorIncaltaminte

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here