Pachet

Daca visezi pachet, visul nu e tocmai bun, apar greutati si griji in viata ta, vei avea parte de dificultati, dar poate insemna si ajutor nesperat, speranta. Daca te visezi cu multe pachete incarcate in maini pe care le cari inseamna ca duci niste poveri pe umeri, ai responsabilitati familiale multe si pe care ti-e din ce in ce mai greu sa le duci, ai abilitatea de a face multe lucruri in acelasi timp.

Daca visezi pachete din hartie sau din alt material semnifica faptul ca vei putea sa iesi din mai multe situatii dificile ce vor urma in viata ta. Daca visezi ca primesti un pachet, inseamna ca in prezent ai atentia indrepatata catre un eveniment, sentiment pe care-l traiesti, dar nu ti-ai acordat timp suficient sa-l analizezi, inseamna noi prieteni.

Daca visezi ca trimiti un pachet cuiva inseamna ca esti foarte atent la tot ce te inconjoara. Daca visezi ca o anumita persoana iti trimite un pachet si cunosti respectiva persoana inseamna abilitate, anumit potential neexplorat inca.

Daca visezi ca impachetezi pachete inseamna succes in munca, fie ca e vorba de job sau de o activitate particulara. Daca visezi ca primesti un pachet, e semn bun. Daca visezi ca desfaci un pachet, e semn rau, inseamna saracie.

Daca fisezi ca faci pachete inseamna o dorinta de schimbare a vietii tale, ganduri deplecare, de calatorie. Daca visezi un pachet cu carti inseamna ca in prezent ai ceva dispute cu partenerul tau de viata.

Daca visezi un pachet cu dulciuri inseamna cearta, cu ziare inseamna ca prietenii tai te vor dezamagi,  cu vata inseamna stavilirea  ideilor tale.

Daca visezi un pachet deschis inseamna probleme, insa pe termen scurt.

Daca visezi un pachet gol inseamna ca ai ceva dubii in afaceri.

Daca visezi un pachet in alt pachet inseamna ca esti in ceva negocieri, indiferent de domeniu.

Daca visezi ca iti impachetezi lucrurile si le vei aseza intr-un pachet inseamna ca vei pleca intr-o calatorie care poate fi si indepartata, in interes de afaceri, serviciu sau vacanta.

Daca visezi ca iti impachetezi in graba inseamna ca esti obligata sa mergi intr-o calatorie in care nu vrei, iar daca visezi ca impachetezi cu placere inseamna ca excursia pe care o vei face este programata de mult timp.

Daca visezi ca impachetezi haine elegante, de evenimente semnifica o calatorie de afaceri, in interes de serviciu.

Daca visezi ca impachetezi haine de femeie semnifica faptul ca in acea calatorie vei fi insotita de o alta femeie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here