Oua

Oua in vis inseamna castiguri, dar poate fi vorba si despre atentie, despre viitori copii ascultatori, in general vei avea un viitor bun, o viata frumoasa, posibil planuri de nunta. Daca visezi ca ai in mana un ou sau un ou fara coaja sau ou fiert si esti insarcinata, vei avea o fetita. Daca te visezi cumparand oua inseamna ca vei pierde bani, vei cheltui o suma considerabila fara rost, nemultumiri multe, pierderi umane, ar trebui sa fii mai precauta cu cei din jur si cu actiunile tale. Daca e vorba despre o cantitate mare de oua inseamna respect din partea celor din jurul tau, dragostea lor.

Daca visezi ca ai oua alterate, stricate sau clocite inseamna o perioada agitata, in care vei intampina dificultati de toate felurile, vei avea necazuri, certuri cu cei din jurul tau pornite din nimic. Daca visezi oua sparte pe langa necazuri de ordin spiritual, sentimental, vei avea si pierderi materiale, dar poate inseamna si ca se termina ghinioanele si incepi o viata tihnita.

Daca visezi oua proaspete inseamna ca trebuie sa fii atenta la toate semnele bune care ti se arata, de beneficiile actuarle, sa profiti de momentele prezente, dar poate semnifica si faptul ca vei avea copii buni care te vor asculta.

Daca visezi oua fierte inseamna ca cei din apropiere de barfesc, uneltesc ceva impotriva ta. Daca visezi oua rosii inseamna primejdii, temeri, pericole multiple din mai multe directii, barfe, posibil incendiu. Daca visezi oua galbene inseamna boala. Daca visezi oua colorate inseamna invitatie la petrecere pe care o vei onora, bogatie.

Daca visezi ca spargi oua inseamna succes imediat ce va fi remarcat de catre prietenii tai, vei fi laudat si vei avea recunoastinta lor. Daca visezi insa ca ouala sunt sparte, poate de altcineva, inseamna dispute, certuri in familie, necazuri in perioada urmatoare.

Daca visezi ca mananci oua inseamna sanatate, vindecare, viata de familie linistita si fericita.

Daca visezi ca iei oua din cuibar inseamna succes, castiguri financiare imediate, avansari, beneficii materiale, fericire, mult mai putine ghinioane si esecuri in anul care vine, dar si casatorie cu o persoana care a mai fost casatorita ce este divortata sau vaduva.

Daca visezi coji de oua inseamna deces in familie, necazuri, suparari.

Daca visezi oua patate, cu puncte inseamna ghinion, nereusite.

Daca visezi un ou micut de argint care-ti apartine inseamna ca vei plati pentru faptele tale, pierderi financiare. Daca visezi ca ai un ou de aur inseamna ca vei avea mici castiguri.

Daca visezi multe oua intr-o cratita inseamna castiguri pe toate planurile iar daca ele sunt si propaspete inseamna fructificarea sanselor.

Daca te visezi gatind oua, omleta sau ochiuri, inseamna lipsa sociabilitatii, a capacitatii de comunicare, esti indiferent si distant cu cei din jurul tau, dar ai parte de sanatate. Daca visezi ca omleta pe care o mananci este pufoasa, de culoare deschisa inseamna ca mai multi barbati te plac, te apreciaza, vei avea un mariaj foarte fericit si lung. Daca omleta din vis este arsa si inchisa la culoare inseamna ca vei avea o dragoste neimpartasita, multe necazuri in amor, nu vei gasi persoana potrivita langa care sa traiesti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here