Daca visezi nasturi inseamna ca in realitate te temi de ceva. Cineva sau ceva nu te sustin in ceea ce ti-ai propus. Mai poate semnifica si sume de bani pe care le vei primi, ori ca e vorba despre datorii pe care unii le au la tine, ori ceva castiguri materiale din mosteniri, avansari. Dar partea negativa este ca toti acesti bani se vor duce pe nimicuri, vor fi cheltuiti fara noima, fara o nevoie clara. Poate fi vorba insa si despre diverse neintelegeri in familie.

Daca visezi un nasture rupt inseamna ca in viitorul apropiat vei incheia relatia de dragoste pe care o ai.

Daca visezi ca primesti un nasture cusut inseamna protectia pe care o vei primi de unde nu te astepti.

Daca te visezi cusandu-ti un nasture semnifica esti o persoana verticala, ai opinii bine conturate.

Daca te visezi avand depozitati in casa mai multi nasturi inseamna ca stai destul de prost cu partea materiala, incerci cu disperare sa faci rost de bani, din orice, dar poate fi vorba si despre divergente cu vecinii.

Daca te visezi cusand un nasture in locul altuia inseamna ca visezi prea frumos, multe dintre lucrurile la care speri sunt nerealiste. Dar poate fi vorba si despre depresie, anxietate, lipsa protectiei de care pana nu demult aveai parte, teama de nou, de oameni, de viata in sine.

Daca te visezi cusand un nasture pe o haina inseamna liniste, fericire in familie. Dar inseamna si curaj, incredere, putere, putin cam prea mult timp pierdut pe banalitati, pe lucruri neimportante.

Daca visezi nasturi din argint inseamna ca in viitorul apropiat vei cheltui sume importante de bani in mod inutil. Daca visezi nasturi din aur inseamna ca esti o persoana cheltuitoare. Daca visezi nasturi din lemn inseamna ca ai o viata minunata.

Daca te visezi rupand un nasture inseamna ca vei avea parte de castiguri materiale nemeritate, poate fi vorba despre cumparaturi pe care le faci, dar modalitatea prin care cumepri nu e tocmai legala.

Daca visezi doar lipsa unui nasture, fara insa sa incerci sa-l cosi sau sa-l inlocuiesti inseamna ca esti obiectiv, observi si constientizezi defectele pe care le ai, dar si cele pe care cei din jurul tau le au.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here