Naframa

Daca visezi naframa inseamna ca in curand vei primi vesti bune, care te vor face foarte fericita. Mai poate inseamna faptul ca vei avea musafiri neasteptati, vei primi in vizita oameni care-ti plac, aceste vizite facandu-te foarte fericita. Mai poate fi vorba despre surprize placute care ti se vor face sau pe care le vei face oamenilor dragi. Mai semnifica noutati, informatii noi despre proiectele la care lucrezi si care te pot ajuta sa-ti duci la bun sfarsit proiectul respectiv, rezultate bune la locul de munca.

Daca visezi ca cineva iti daruieste o naframa inseamna ca in sfarsit vei petrece mai mult timp alaturi de membrii familiei, aspect pe care ti l-ai propus de mai mult timp si pe care nu ai apucat sa-l realizezi. Inseamna si multe bucurii ca urmare a suprizelor facute sau care ti se fac.

Daca te visezi alaturi de o alta persoana si amandoi sunteti acoperiti cu o singura naframa inseamna echipa, inseamna ca v-ati decis sa va aliati pentru a reusi sa castigati bataliile impotriva dusmanilor de care stiti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here