Daca visezi muzicanti inseamna, in general, o stare buna din toate punctele de vedere, emotional, comportamental, esti fericita, ai multe bucurii si impliniri, traversezi o perioada buna in viata ta. Mai poate inseamna o relatie de afaceri profitabila pe care o imparti cu un partener, dar si relatii sociale bune, poate fi vorba despre o impacare cu una dintre persoanele cu care te-ai certat in trecut.

Daca te visezi intr-un restaurant intim, alaturi de iubitul tau sau de prieteni sau de familie si canta niste muzicanti inseamna ajutorul, sprijinul pe care le vei primi de la o persoana pentru a putea depasi anumite momente sau pentru a finaliza un anumit proiect. Poate fi vorba si despre faptul ca vei simti caldura familiei in perioada urmatoare, precum si apropierea de o persoana draga. Mai poate fi vorba despre activitati pe care le vei face impreuna cu acestia.

Daca te visezi stand la o masa intr-un restaurant, singura, si alaturi de tine canta muzicanti inseamna griji, greutati de tot felul, o perioada dificla pe care o vei traversa foarte greu. Va trece o perioada de timp destul de mare pana ce te vei reechilibra.

Daca visezi muzicanti care canta o muzica trista, romantica inseamna nelinisti, nefericire. Muzicanti care canta muzica vesela inseamna optimism, bucurii pe toate planurile, invitatii la petreceri frumoase pe care le asteptai de mult timp. Muzicanti care canta muzica zgomotoasa inseamna ca in viata ta va urma o perioada agitata, cu oboseala si stres, multa munca.

Daca te visezi in centrul unui grup de muzicanti care canta o melodie dramatica inseamna ca treci printr-o perioada grea, ai parte de situatii inedite, destul de dificile, poate chiar rusinoase. Atentie la prietenii tai, pot sa te convinga sa faci lucruri pe care nu ai crezut vreodata ca le vei face si nu este vorba doar despre lucruri bune, pozitive.

Daca visezi ca auzi muzica unor muzicanti de departe, o auzi in surdina si aceasta este trista inseamna ca vei traversa o perioada in care vei avea multe neintelegeri cu iubitul tau, poate fi vorba chiar despre separarea de acesta sau de despartire definitiva. Daca melodia auzita in surdina este vesela inseamna ca toti colegii tai de la serviciu te ajuta, te plac, faci echipa buna cu acestia.

Daca visezi ca ai invitati muzicanti la o petrecere la tine in casa inseamna ca in curand vei afla vesti despre nasterea unui nou membru in familia ta, poate fi vorba despre invitatie la o petrecere de botez.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.