Daca visezi un mut inseamna ca in realitate ai o mare dorinta de a arata celor din jur cine esti, ce poti sa faci, nu vrei ca lumea sa te perceapa ca fiind „un obiect”. Doresti, de fapt, sa te manifesti, sa te exteriorizezi.

In viata de zi cu zi, tu esti o persoana timida, introverta. Poate fi vorba despre necazuri ce se vor ivi in viata ta, poate tocmai pentru ca nu ai reusit niciodata sa comunici cu cineva.

Acest vis mai poate insemna si un indemn de a fi mai rezervata, mai tacuta, mai politicoasa. De multe ori jignesti prin cele spuse, de multe ori fara niciun filtru, dai dovada de indiferenta, de rautate. Sinceritatea ta spusa fara nicio perdea raneste, chiar daca tot ce spui este adevarat. Invata ca nu schimbi oamenii, nascand aceste conflicte.

Daca visezi un surdomut inseamna ca de fapt, in viata de zi cu zi, nu esti dtresat, vorbesti si te porti cu detasare, te faci ca nu auzi multe lucruri, tocmai pentru a evita diverse certuri si divergente cu alte persoane.

Cu toate acestea tot nu reusesti sa gasesti o cale de a comunica cu cei din jur, oricate incercari ai facut, nu gasesti mijloace de a rezolva situatiile, clarificandu-le.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.