Daca visezi mure inseamna un apetit sexual exagerat in prezent, esti extrem de senzuala, incerci cumva sa te redescoperi. Suferi in urma unei deceptii. Aces vis semnifica suparari, tristete, necazuri si nefericire in egala masura. Mai poate fi vorba despre o boala, insa nu va fi ceva grav. Poate fi insa vorba despre lipsuri, saracie, oricum vei pierde sume considerabile de bani in viitor.

Daca visezi ca mananci mure inseamna ca nu mai tii cont cum arati, nu te mai intereseaza aspectul tau fizic, iti doresti doar sa gasesti pe cineva pentru satisfactii sexuale si atat, poate insa fi vorba si despre o boala destul de grava.

Daca visezi mure negre si foarte coapte inseamna deceptii in lant.

Daca visezi ca aduni mure inseamna ca vei fi trista, vei auzi unele vesti care iti vor aduce multe necazuri.

Daca visezi ca vezi mure inseamna ca nu esti satisfacuta din niciun punct de vedere, nici profesional, nici personal.

Daca visezi ca te intepi intr-o tufa de mure inseamna ca sunt persoane in apropierea ta care clevetesc impotriva ta, te vorbesc de rau, te denigreaza, oricum iti vor raul. Te vor ademeni si vei suferi foarte mult de pe urma rautatilor lor. Daca te intepi asa de rau ca sangerezi inseamna ca faci afaceri paguboase, vei pierde multi bani, e posibil sa faci greseli mari la serviciu si sa ramai fara job. Vei face anumite schimbari in viata ta, insa alegerile vor fi gresite.

Daca te visezi trecand prin tufele de mure fara sa te intepi inseamna fericire si multe castiguri, vei izbuti sa castigi multe razboaie. Dar poate fi vorba si despre anumite schimbari pe care vrei sa le faci de mult timp. In sfarsit vei avea ocazia sa le faci, vei fi mult mai fericita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.