Mulatru

Daca visezi mulatru, barbati negri inseamna pe de o parte relatii de prietenie frumoase, prieteni de-ai tai vor veni la tine in curand sau vei avea o invitatie din partea unora sa iesiti undeva, la o bere, suc, pe de alta parte poate fi vorba despre felul tau de a fi, despre sentimente pe care nu ai curajul sa le exteriorizezi. Poate fi vorba despre trecutul tau si evenimente din trecut pe care nu le-ai dori expuse in fata altora, indiferent cat de buni prieteni iti sunt. Poate semnifica si vesti bune ce-ti vor fi date, dar si o viata sexuala sau dorinte sexuale pe care nu ai curajul sa le expui, desi nu e nimic rusinos, poate fi vorba doar de fantezii. Mai semnifica si faptul ca uneori te simti tradata, data usor la o parte, te simti singura, fara sa poti face ceva in acest sens. Dar poate fi doar in imaginatia ta. Mai poate insemna si boala.

Daca visezi ca mergi pe strada si iti apar mulatri inseamna vesti urate care pot fi si din interiorul casei tale, dar pot fi legate si de job sau relatii de prietenie.

Daca visezi ca te viziteaza mulatri inseamna discrepante intre ceea ce-ti doresti tu, versus dorintele celorlalti din casa. Poate fi vorba chiar despre certuri pe care le porti cu acestia, insa toate sunt de mica intensitate si de scurta durata.

Daca visezi ca la job ai colegi mulatri inseamna ca nu ai suficient curaj, nu ai initiativa.

Daca visezi ca esti intr-o relatie cu un mulatru inseamna o viata buna, noroc, multe intamplari frumoase vei avea.

Daca visezi un mulatru care te sperie inseamna ca vei primi vesti neplacute care te vor intrista, pentru o perioada iti vei pierde echilibru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here