Daca visezi un mort sau daca te visezi vorbind cu un mort inseamna o influenta negativa din partea celor din jurul tau, vesti si schimbari, incheierea unei etape din viata ta. Daca visezi ca vorbesti cu un mort, ce a fost frate, sora sau o alta ruda apropiata inseamna dor si atasamentul fata de acea persoana, poate si curaj de a-ti trai viata asa cum doresti, dar si un sentiment ca nu ai motivatia de a merge mai departe. Daca visezi un mort ce ti-a fost frate inseamna o viata frumoasa, imbelsugata, lunga.

Daca visezi un mort ce ti-a fost copil inseamna frustrare, neliniste, dar si dezamagiri, deceptii viitoare. Daca visezi ca iti vezi copilul mort inseamna ca tot ceea ce ai strans, bani, in principiu, sunt pe cale sa se evapore, dar si neincredere in prieteni.

Daca visezi un mort care te ajuta la o activitate inseamna dor puternic. Daca acel mort este foarte implicat in acea activitate si impreuna continuati inseamna ca a decedat inainte sa finalizati ceva ce incepuse intre voi, ori o relatie, ori o actiune.

Daca visezi un mort care iti da un sfat sau iti recomanda ceva inseamna nevoia ta de sprijin, de atentie, dar si neputinta, singuratate.

Daca visezi morti ce ti-au fost prieteni buni inseamna ca te vei casatori in curand sau daca esti casatorita inseamna ca iti vei face noi relatii de prietenie.

Daca visezi un barbat mort inseamna greutati in viata reala. Daca visezi un bunic mort inseamna frustrari ce au aparut ca urmarea unor greseli din viata ta. Daca visezi ca bunicul mort a inviat inseamna sanatate, fericire, dragoste, o viata imbelsugata, fara piedici si foarte lunga.

Daca visezi un animal mort inseamna ca relatia cu iubitul tau este vizibil afectata, treceti prin momente dificile, ar trebui sa te gandesti la ceva ce ar putea reinvia niste sentimente ce s-au stins usor, usor. Daca acel animal este pe moarte poate insemna pierderea unui amic (deces sau indepartarea lui din diverse motive).

Daca visezi amici morti inseamna suferinta, deceptie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here