Mireasa in vis inseamna ca sunt semne bune, de dragoste, fericire, multa iubire si pretuire, relatii serioase de dragoste, necesitati, relatii bune cu prietenii sau in familie, dar si griji, temeri, diverse dispute in societate, asteptari destul de mari, din cauza carora vei suferi deceptii, dezamagiri. Daca esti necasatorita inseamna schimbari in bine in viata, dorinte aprinse implinite. Daca esti logodita si visezi mireasa inseamna ghinion, intamplari urate ce vor duce la ruperea logodnei.

Daca esti barbat si visezi ca faci dragoste cu mireasa ta inseamna aventuri, viata adulterina. Daca visezi ca mireasa fiind faci dragoste cu o persoana necunoscuta inseamna nefericire, necazuri de tot felul, dificultati.

Daca visezi o mireasa razand, fericita, bucuroasa inseamna bucurii, relatie amoroasa frumoasa si de lunga durata. O mireasa urata, dizgratioasa inseamna dispute cu iubitul tau sau cu cei din familie, poate chiar un copil nedorit.

Daca visezi ca duci mireasa catre altar inseamna dorinte implinite, fericire.

Daca visezi mireasa si mire deplasandu-se catre altar inseamna de asemenea fericire, multe impliniri.

Daca visezi ca saruti o mireasa inseamna fericire, noroc, sanse in dragoste, impacari cu cei apropiati, dupa certuri aprinse.

Daca visezi ca dansezi cu o mireasa inseamna relatii de dragoste de scurta durata, mariajul tau va fi unul scurt, dar tu sau un prieten bun de-ai tai te/se vei/va casatori curand.

Daca visezi o mireasa alergand inseamna boli, chiar deces. Aceeasi semnificatie este si daca visezi ca vezi o mireasa iesind din casa sau o scoti din casa chiar tu.

Daca visezi bijuterii de mireasa inseamna fericire, o etapa viitoare in viata ta frumoasa, cu multe reusite, noroc.

Daca visezi o mireasa moarta, chiar daca pare ciudat, inseamna fericire.

Daca te visezi mireasa, dar nu vezi mirele inseamna inamici in apropierea ta.

Daca visezi ca arunci buchetul de mireasa inseamna ca ai admiratori, iar cineva este foarte interesat de tine, dorind sa inceapa o relatie de dragoste cu tine. Daca prinzi buchetul de mireasa la o petrecere inseamna ca iubitul tau iti va face surprize placute.

O mireasa in biserica inseamna legaturi viitoare puternice, legaturi frumoase de prietenie sau chiar de dragoste, iar daca visezi ca o mireasa isi spune legamantul inseamna legaturi frumoase, diverse parteneriate ale celor apropiati tie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here