Daca visezi minge inseamna probleme emotionate, sentimentale, instabilitate emotionala, o viata adulterina, vei face chestii nebunesti, dorinta de a fi alaturi de oameni. Mai poate inseamna mult greseli, erori, rautati pe care le comiti, dar si flexibilitate, adaptabilitate, competitivitate, iti plac provocarile.

Daca visezi o minge gaurita, sparta sau dezumflata inseamna energie negativa pe care pentru a putea depasi anumite perioade urate trebuie sa o exteriorizezi. Mai semnifica neincredere in fortele proprii, stima de sine aproape de zero, sentimente de frustrare si furie acumulate, nu mai ai resurse si energie sa lupti pentru a restabili echilibru, pentru a merge mai departe, asadar daca nu te vei remonta risti sa te plafonezi si tot ce ai invatat sa se duca pe apa sambetei.

Daca visezi o minge din piele, de orice dimensiuni si folosita in orice sport sau activitate inseamna putere, forta, ambitie, vei reusi in viata.

Daca visezi o minge din cauciuc, de orice dimensiuni si folosita in orice sport sau activitati inseamna ca te adaptezi si inveti orice foarte repede, esti maleabila, chiar diplomata, abila.

Daca visezi o minge colorata inseamna ganduri negre, depresie provocata de anumite idei nepuse in practica de catre tine.

Daca te visezi jucandu-te cu o minge inseamna pericole, chiar nefaste, idei macabre. Daca te visezi intr-o echipa jucandu-va cu o minge inseamna informatii noi pe care le vei primi care-ti vor face viata foarte fericita.

Daca te visezi privind copii sau adulti jucandu-se cu o minge inseamna invidie, egoism, gelozie.

Daca visezi ca primesti in dar o minge inseamna fidelitate, dragoste aratate iubitului tau, statornicie, incredere acordate lui.

Daca te visezi cumparand o minge de la un magazin inseamna ca ai o inima mare, iti place sa daruiesti, sa socializezi, sa-ti bucuri prietenii cu mici atentii.

Daca visezi o minge de fotbal inseamna ca ai lasat lucruri neterminate si ideal ar fi sa le finalizezi, va trebui sa te gandesti la o strategie, sa-ti faci un plan astfel incat sa poti sa opresti necazurile din viata ta, sa pui punct greutatilor, sa faci schimbarile necesare in viata ta pentru a fi mai fericita intrucat energie ai.

Daca visezi o minge de tenis inseamna noroc, fericire, multe bucurii in viitor, dar si multa energie pozitiva.

Daca visezi o minge de baschet inseamna multa energie consumata, nevoia de a fi permanent ocupata si de a avea cate ceva de facut, urasti activitatile plictisitoare, te implici in orice, esti gata de a lupta oricand cu oricine.

Daca te visezi privind o minge rostogolindu-se inseamna stima de sine scazuta, neincredere in fortele proprii, nu ai prefigurarea corecta a actiunilor tale.

Daca te visezi aruncand mingea la partenerul tau de joaca inseamna ca in general iti place sa detii controlul, sa ii provoci pe ceialalti, astfel incat sa scoti din ei ce e mai bun, dar si sa stabilesti un clasament.

Daca visezi un joc care implica folosirea mingii inseamna in general o viata frumoasa, bucurii, impliniri pe toate planurile, vei putea sa treci peste orice etapa grea, vei primi ajutor de la cei apropiati oricand atunci cand il vei cere. Daca vei continua sa nu ii implici pe ceilalti in activitatile tale e posibil sa ai un viitor destul de urat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here