Daca visezi miere inseamna bucurii, placeri diverse, pe toate planurile, tot ceea ce faci faci cu pasiune, multe sperante si vise implinite, in general o viata implinita. Esti o persoana sensibila, senzitiva , iar de multe ori nu ai decat de castigat datorita atitudinii tale, empatiei pe care o manifesti fata de oamenii din jurul tau.

Mai poate semnifica o neliniste, un foc interior, dar care pot conduce doar la propria ta renastere, la autocunoastere. Este vorba despre gandirea ta pozitiva care conduce la intamplari frumoase in viata ta. Ai parte de o sanatate de fier, armonie. Dar poate fi vorba si de dezordine, haos in casa ta, dar nu neaparat in sens negativ.

Poate semnifica o viata amoroasa decenta, frumoasa cu multe realizari si din acest punct de vedere.

Daca te visezi vanzand miere inseamna ca in curand vei fi avansat/promovat la locul de munca, castiguri materiale. Poate semnifica aprecieri la locul de munca din partea colegilor, laune la scena deschisa din partea sefilor.

Daca visezi miere curgand inseamna belsug.

Daca visezi foarte multa miere inseamna iubire neconditionata din partea partenerului.

Daca visezi ca privesti un borcan plin cu miere, fara sa mananci inseamna ca esti inconjurat de oameni fideli, care te ajuta, sprijina in toate momentele, iti sunt alaturi la bine si la rau.

Daca visezi miere zaharisita inseamna ca ai mici probleme in viata ta, pe care insa le vei depasi cu succes.

Daca te vezi aruncand miere inseamna cearta cu iubitul tau.

Daca te visezi acoperit de miere inseamna griji, nelinisti provocate de multele probleme pe care le ai.

Daca visezi ca atingi mierea cu degetele inseamna ca vei munci mult sa-ti atingi scopurile propuse, greu vei reusi sa le finalizezi. Vei avea nevoie de multa munca pentru a depasi aceasta perioada.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.