Mielul in vis inseamna bogatie, belsug, sanatate, dar si compromisuri pe care le vei face in perioada urmatoare si care pot avea legatura cu familia ta. Poate semnifica si bucurii, impliniri profesionale, personale, incununarea activiitatii profesionale cu noi succese.

Daca visezi ca sacrifici un miel inseamna pierderi, paguba, neajunsuri, multe probleme se vor ivi la orizont, ghinioane, nefericire. Este posibil ca numai o minune sa faca sa poti depasi aceasta etapa in viata ta.

Daca visezi un miel alb inseamna inseamna ca vei avea multe nasteri si tot atatia copii, o familie frumoasa, numeroasa, fericita.

Daca te visezi proprietarul unui miel, inseamna ca exista cineva in apropierea ta care te alina, te rasfata, este alaturi de tine in toate momentele.

Daca visezi ca auzi un miel behaind inseamna ca ai parte de protectia unei persoane puternice.

Daca visezi un miel gras inseamna belgug, ai parte de o situatie materiala de exceptie, nimic nu pare sa-ti lipseasca.

Daca visezi mai multi miei care mananca linistiti inseamna ca in perioada urmatoare vei avea parte de succes in relatiile pe care le ai cu persoanele de sex opus, in sfarsit vei intalni persoana potrivita, cu care poti incepe o relatie, care iti ofera tot ce ai gandit si care, alaturi de tine, in conditiile unui efort sustinut va conduce catre realizari materiale, profesionale comune. Poate semnifica si bucurii, poate chiar casatorie, dar si achizitia unei case sau muklti copii.

Daca te visezi manganind un miel inseamna fidelitate din partea iubitului tau, intentii serioase.

Daca visezi ca dintr-o turma s-a pierdut un miel inseamna de fapt ca la locul tau de munca nu ai incredere in colegi, te grabesti deseori in a renunta la munca.

Daca visezi ca alergi dupa un miel in incercarea de a-l prinde si il si prinzi, in general, este vorba despre vise implinite, cam tot ce-ti propui realizezi.

Daca visezi un miel extrem de slab inseamna tristete, nefericire, nemultumire continua.

Daca visezi ca sacrifici un miel slab inseamna ca deseori tradezi, ca nu ai curaj sa infrunti oamenii, alegandu-ti victime sigure si ca sfarsesti prin a fi las, de cele mai multe ori.

Daca visezi un miel bolnav sau turbat inseamna probleme in relatia pe care o ai, chiar daca aparent va merge bine, mai ale financiar.

Daca visezi ca un miel se joaca inseamna realizari, impliniri pe toate planurile, respect din partea multimii, afectiune, dragoste, incurajari deseori primite de la cei apropiati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.